Elite

7.9 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen Elite: exacte startdatum bekend gemaakt

Dat het derde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite ergens in maart te zien zal zijn op Netflix was al bekend. De streamingdienst heeft nu naar buiten gebracht wanneer dat seizoen in maart verschijnt.

In Elite belanden drie vrienden uit de arbeidersklasse, nadat hun eigen school is verwoest door een aardbeving, gedwongen op de zeer exclusieve school Las Encinas. Door de verschillen tussen de studenten, arm en rijk, ontstaan er conflicten. De spanningen lopen alleen maar hoger op wanneer de school wordt opgeschrikt door een moord op een van de studenten.

Tussen het einde van seizoen één en de komst van het tweede seizoen zat bijna een jaar tijd. Het derde seizoen is er aanzienlijk sneller. Afgelopen september verscheen namelijk het tweede seizoen van Elite, ongeveer een half jaar later, om precies te zijn vanaf 13 maart, kan er dus alweer gekeken worden naar de studenten van de exclusieve school Las Encinas.In het voorproefje dat Netflix naar buiten heeft gebracht zijn ook twee nieuwe gezichten geïntroduceerd, Yeray en Malick. Zij worden gespeeld door Leïti Sene en Sergio Momo. Daarnaast zijn er geruchten dat er ook al aan een vierde en vijfde seizoen wordt gewerkt, maar wel met een volledig nieuwe cast.
Vorige aflevering
Polo
Polo
03x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56