De Wilde Ruimte

7.4 / 10
40 min
Special Interest
Volg deze serie
7.4 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkVPRO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:40 min20192019 (Beëindigd)
Netwerk:VPRO
De Wilde Ruimte is een Nederlands special interestprogramma van de zender VPRO. De serie ging in première op 15 maart 2019.

In de nieuwe televisieserie De Wilde Ruimte onderzoekt wetenschapsjournaliste Anna Gimbrere de toekomstige mogelijkheden van de mensheid in de ruimte. Het verkennen van het ‘onverkende’ is een onweerstaanbare menselijke oerdrift, want de ruimte lonkt. Waar ooit met zeilschepen nieuwe continenten werden ontdekt, worden nu ruimteschepen ingezet om nieuwe planeten te koloniseren. Commerciële bedrijven en landen zetten de eerste stappen naar permanente maan- en Marsbasissen. De Wilde Ruimte brengt in zes afleveringen alle ontwikkelingen in kaart; met spectaculaire technologieën en angstaanjagende scenario’s, kleurrijke wetenschappers en heldhaftige pioniers. De nieuwe race naar de ruimte is begonnen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie De Wilde Ruimte.