Dark Blue

7.2 / 10
42 min
Politie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

TNT cancelt drama serie Dark Blue

De Amerikaanse zender TNT heeft de serie Dark Blue vandaag officieel gecanceld. De serie met in de hoofdrol Dylan McDermott en geproduceerd door Jerry Bruckheimer heeft nooit echt goede kijkcijfers gehaald. De verlenging na het eerste seizoen kwam enigszins als een verrassing, helemaal toen bleek dat TNT een andere drama politie uit ging zenden namelijk Southland. In het tweede seizoen, dat afgelopen zomer te zien was bij de zender, zijn de kijkcijfers van Dark Blue niet verbeterd. Het is de enige serie van TNT die niet is verlengt, de anderen (The Closer, Rizzoli & Isles, Leverage, Memphis Beat en Hawthorne) allemaal wel.
Vorige aflevering
Personal Effects
Personal Effects
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

John Doe
Dirk (gast)
22 nov 2010 14:40 -
Jammer, vond dit best een leuke serie. Gebeurde veel in een aflevering, geen lange en trage scenes. Jammer!
Reageer
avatar_Maarten
23 nov 2010 10:15 -
@Dirk, er gebeurde inderdaad veel in de serie maar het was onrealistisch. Je kan niet elke week een ander cover aannemen. Soms ben je er een half jaar mee bezig en hun deden het in 1 a 2 week. Week in week uit. Heb niet alles gezien maar snap wel dat het is afgelopen.
Reageer

Laatste nieuws

In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Vandaag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Vandaag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Vandaag, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Vandaag, 11:00
Het derde seizoen van de dramatische sciencefictionserie The Handmaid's Tale verschijnt binnenkort ook bij Ziggo.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie P-Valley, met onder andere Elarica Johnson en Brandee Evans, gaat in juli in première op Starz.
Vandaag, 09:00