Criminal: United Kingdom

7.3 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Nieuwe misdaadserie Criminal in september bij Netflix

Criminal is een Amerikaanse misdaadserie van Netflix. De serie blijkt op 20 september beschikbaar te komen, zo heeft Netflix vrijdag laten weten.

Criminal bestaat uit twaalf afleveringen van elk 45 minuten. Met Criminal probeert Netflix een nieuw format uit. De twaalf afleveringen spelen zich allemaal af in de verhoorkamer. Op die manier kan het kat-en-muisspel tussen een verdachte en de dienstdoende rechercheur perfect in beeld gebracht worden. Alle afleveringen (drie per land) zijn geschreven en geregisseerd door lokale filmmakers. Criminal wordt omschreven als een intens kat-en-muisspel, gericht op het conflict tussen de detective en de verdachte.

In de Britse afleveringen zijn onder anderen David Tennant, Hayley Atwell, Youssef Kerkour en Clare-Hope Ashitey te zien. In de Duitse afleveringen gaat het om Eva Meckbach, Sylvester Groth en Florence Kasumba. De Franse acteurs zijn Margot Bancilhon, Laurent Lucas en Stéphane Jobert. In de Spaanse afleveringen zien we Jorge Bosch, José Ángel Egido en Nuria Mencía.

De serie Criminal is bedacht door George Kay (Killing Eve).

Vorige aflevering
Jay
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Gisteren, 15:00
4
In de maand maart kwam de economie van Nederland tot een halt. De strijd aangaan met corona was nu het enige nieuws wat belangrijk was. Voorkomen dat mensen besmet raken en ziek worden.
Gisteren, 14:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The New Pope. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De populaire komedieserie De Luizenmoeder krijgt een film de opnames zijn gepland voor tweede helft 2020.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56