Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Criminal Minds krijgt een nieuwe titel en castlid

Criminal Minds krijgt een nieuwe titel en castlid

Paramount+ heeft Criminal Minds nieuw leven in geblazen en dat doen ze met een nieuwe titel en een toevoeging aan de cast.
De wederopstanding van de gecancelde CBS misdaadserie Criminal Minds heeft een nieuwe titel en er is een castlid toegevoegd aan de terugkerende cast.



Criminal Minds: Evolution zal dit najaar exclusief in première gaan bij Paramount+. Naast de terugkerende castleden Joe Mantegna, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez, AJ Cook, Aisha Tyler en Paget Brewster zal Zach Gilford (Friday Night Lights, foto) zich gaan voegen bij de cast als terugkerende gast. Hij zal in de huid kruipen van Elias Voit, een operationeel analist voor een wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf met een duistere kant en een obsessie met de dood.

In Criminal Minds: Evolution wordt het eliteteam van de FBI geconfronteerd met hun grootste bedreiging tot nu toe, een verdachte die de pandemie heeft gebruikt om een ​​netwerk van andere seriemoordenaars op te bouwen. Terwijl de wereld weer opengaat en het netwerk operationeel wordt, moet het team ze opsporen, moord voor moord.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten