Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Desperate Housewives-actrice gecast in tweede seizoen van Criminal Minds: Evolution

Een actrice uit Desperate Housewives speelt een geest uit het verleden in seizoen twee van Criminal Minds: Evolution op Paramount+.

Criminal Minds: Evolution is een voortzetting van de serie die van 2005 tot 2020 op CBS liep. In het eerste seizoen op Paramount+ kreeg het eliteteam van criminele profilers van de FBI te maken met hun grootste bedreiging tot nu toe, een UnSub die de pandemie gebruikte om een netwerk van andere seriemoordenaars op te bouwen. Toen de wereld weer open ging en het netwerk operationeel werd, kreeg het team de opdracht om ze op te jagen, één moord per keer.Felicity Huffman (foto) speelt in seizoen twee de gastrol van Dr. Jill Gideon, een briljante biologische psychiater die toevallig ook de ex-vrouw is van Mandy Patinkin's Jason Gideon uit de beginjaren van Criminal Minds.

Hoewel ze ermee instemt om de Behavioral Analysis Unit van de FBI te helpen bij het onderzoeken van een moorddadige samenzweringstheorie, is Jill terughoudend om terug te keren bij het eliteteam van de FBI gezien haar gecompliceerde geschiedenis. Ze realiseert zich echter al snel dat haar specifieke vaardigheden hen kunnen helpen om nog een aanwijzing te vinden voor het ongrijpbare Gold Star mysterie.

Kijkers hebben de vrouw van Gideon nooit ontmoet in de jaren dat Patinkin hem speelde in Criminal Minds. Patinkin verliet de CBS-serie na 47 afleveringen; zijn personage werd off-screen gedood door een UnSub.

In Criminal Minds: Evolution bestaat de cast uit Joe Mantegna, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Aisha Tyler, Zach Gilford, Ryan-James Hatanaka met Adam Rodriguez en Paget Brewster. De serie wordt geproduceerd door ABC Signature en CBS Studios.

Huffman speelde de rol van Lynette Scavo in acht seizoenen van Desperate Housewives. Ook speelde zij rollen in de anthologieserie ABC's American Crime, Get Shorty van EPIX en When They See Us van Netflix.
Vorige aflevering
Dead End
Dead End
16x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Criminal Minds