Cobra Kai

7.7 / 10
30 min
Actie, Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

YouTube komt met derde seizoen Cobra Kai

YouTube heeft aangekondigd dat Cobra Kai een derde seizoen zal krijgen bij YouTube Premium. Het nieuws komt ruim een week na de lancering van het tweede seizoen.

Cobra Kai is een vervolg op de filmserie The Karate Kid en speelt zich af 30 jaar na de gebeurtenissen in 1984 tijdens het All Valley Karate Tournament. De eerste aflevering van het tweede seizoen van Cobra Kai, die 24 april werd gelanceerd, is inmiddels al meer dan 50 miljoen keer bekeken.

Johnny Lawrence (William Zabka), die problemen had in het verleden, zoekt naar oplossingen in de serie door de beruchte Cobra Kai-karatezaal te heropenen. Maar zijn rivaliteit met Daniel LaRusso (Ralph Macchio) gaat opnieuw een rol spelen wanneer zij allebei te maken krijgen met de opkomende generatie karate-kinderen. Het derde seizoen van Cobra Kai zal verschijnen in 2020.


Vorige aflevering
No Mercy
No Mercy
02x10
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_svandenberg86
04 mei 2019 11:57 -
Lekker hoor! Heerlijke serie..
Reageer
avatar_E71
04 mei 2019 12:57
Daar ben ik het volledig mee eens
Reageer
avatar_MadebyArt
03 aug 2019 20:55 -
Nee astublieft het is gewoon een lachwekkende serie.
Reageer

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
3
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1