Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Cobra Kai krijgt een vijfde seizoen

Netflix heeft aangekondigd dat Cobra Kai is vernieuwd met een vijfde seizoen. Het is weer een vroege vernieuwing voor de serie dat pas in december voor het vierde seizoen zal terugkeren.

De dramedyserie van een half uur ging in 2018 in première bij YouTube Premium, waar het al snel één van de best presterende originals werd. Maar de tijd die er was, was beperkt, omdat het platform na de eerste twee seizoenen afstand nam van gescripte series. Netflix zag een gouden kans en stapte in voor seizoen drie, en de verhuizing heeft meer dan zijn vruchten afgeworpen, aangezien Cobra Kai één van de meest populaire series is geworden.

Cobra Kai is een vervolg op de filmserie The Karate Kid en speelt zich 30 jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament in 1984 af. Johnny Lawrence wordt nog steeds achtervolgd door zijn verleden en zoekt verlossing door de beruchte Cobra Kai karate-dojo te heropenen. Maar zijn oude rivaliteit met Daniel LaRusso laait weer op wanneer hun leven verweven raakt met de opkomende generatie karatekinderen.



De serie is genomineerd voor beste komedieserie bij de Emmy Awards. Op 19 september zullen we weten of de nominatie is omgezet in een Emmy Award.
Vorige aflevering
Head of the Snake
Head of the Snake
05x10
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Cobra Kai