Chef's Table

7.9 / 10
50 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chef's Table krijgt vijfde seizoen bij Netflix

Netflix heeft bevestigd dat de serie Chef's Table een vijfde seizoen krijgt. Dat is vanaf 28 september 2018 te zien.

Chef's Table biedt kijkers de kans om de keukens en levens van internationaal befaamde culinaire talenten te volgen. De serie ging in 2015 van start en blijkt succesvol. Het vijfde seizoen neemt kijkers mee in de keukens van vier nieuwe internationale chef-koks, die hun leven, passie en smaak in dienst stellen van hun culinaire gelukzaligheid.


Vorige aflevering
Rosalia Chay Chuc
Rosalia Chay Chuc
07x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00