Chef's Table

7.9 / 10
50 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chef's Table krijgt vijfde seizoen bij Netflix

Netflix heeft bevestigd dat de serie Chef's Table een vijfde seizoen krijgt. Dat is vanaf 28 september 2018 te zien.

Chef's Table biedt kijkers de kans om de keukens en levens van internationaal befaamde culinaire talenten te volgen. De serie ging in 2015 van start en blijkt succesvol. Het vijfde seizoen neemt kijkers mee in de keukens van vier nieuwe internationale chef-koks, die hun leven, passie en smaak in dienst stellen van hun culinaire gelukzaligheid.


Vorige aflevering
Sean Brock
Sean Brock
06x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00
TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Gisteren, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Gisteren, 11:00
1