Chef's Table

8,0 / 10
50 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Chef's Table krijgt vijfde seizoen bij Netflix

Netflix heeft bevestigd dat de serie Chef's Table een vijfde seizoen krijgt. Dat is vanaf 28 september 2018 te zien.

Chef's Table biedt kijkers de kans om de keukens en levens van internationaal befaamde culinaire talenten te volgen. De serie ging in 2015 van start en blijkt succesvol. Het vijfde seizoen neemt kijkers mee in de keukens van vier nieuwe internationale chef-koks, die hun leven, passie en smaak in dienst stellen van hun culinaire gelukzaligheid.


Vorige aflevering
Sean Brock
06x04
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06