Celblok H

8.1 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 2, Aflevering 12

Fear Her

Altan probeert Suus te vinden. Suus is uit op wraak en duikt onder bij Lies. Lies is in dubio; moet ze Suus helpen of moet ze voor haarzelf kiezen?
Gastrollen:
Denise AznamBrechtje Kat(Linda Muller), Wieger Windhorst(Dylan Holt), Jord Knotter(Cas de Ruiter)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
19 januari 2015, 20:30
Reacties (2)
avatar_Petera
05 okt 2020 14:01 - 22 sep 2021 04:49
Waarom kan ik niks kijken
Reageer
Bekijk reacties (1)
avatar_Mandy1966
05 okt 2020 19:37
MijnSerie biedt geen afleveringen van series aan zoals bijvoorbeeld Netflix of HBO. Daar is het platform niet voor ontwikkeld. Dit heeft onder andere te maken met de rechten die wij daarvoor zouden moeten hebben.

De mogelijkheden binnen MijnSerie zijn juist anders!
Zo heb je de mogelijkheid om elke aflevering die je hebt gezien af te vinken. Zo vergeet je nooit bij welke aflevering je bent gebleven. Daarnaast kun je op de hoogte gehouden worden van het laatste serienieuws in je mailbox. Maar nog beter… je kan jezelf ook abonneren op een serie zodat je al het laatste nieuws van dié favoriete serie direct in je mailbox krijgt! Natuurlijk kun je op de hoogte gehouden worden van wanneer er weer nieuwe afleveringen uitgezonden zijn van je favoriete series en nog veel meer!

Met dank aan onze vele vrijwillige recensenten bieden we een groot aanbod aan recensies aan.
Reageer
Celblok H