Carmen Sandiego

7.6 / 10
25 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Carmen Sandiego krijgt een derde seizoen

De Amerikaanse animatieserie Carmen Sandiego is verlengd met een derde seizoen op Netflix.

Carmen Sandiego krijgt een derde seizoen. Het eerste seizoen van de serie ging vorig jaar januari in première. Wanneer het derde seizoen precies uitkomt is nog niet bekend. Gina Rodriguez (Big Mouth) spreekt de stem van Carmen Sandiego in. Daarnaast spreken onder andere Kari Wahlgren (DC Super Hero Girls), Finn Wolfhard (Stranger Things) en Charlet Chung (Fast & Furious: Spy Racers) personages in.

De serie draait om Carmen, die zich in het verleden aan sloot bij de V.I.L.E.-bende, waarna meerdere misdaden plaatsvonden. Zij heeft nu haar leven gebeterd en steelt nu alleen nog van dieven. Carmen is een fictief personage dat we eerder leerden kennen in spellen als Where in the World is Carmen Sandiego?

Vorige aflevering
The Deep Dive Caper
The Deep Dive Caper
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
zondag, 12:00
1
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
zondag, 10:00