Burn Notice

7.8 / 10
44 min
Misdaad, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
7seizoenen/111afleveringen/2007 - 2013 
NetwerkUSA Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:44 min20072013 (Beëindigd)
Genres:MisdaadKomedie
Netwerk:USA Network
Burn Notice is een Amerikaanse komische misdaadserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 28 juni 2007.

Burn Notice draait om Michael Westen, die al jarenlang een succesvolle spion is in dienst van Amerika. Dan krijgt hij op een dag een bericht met de tekst 'We've got a burn notice on you, you're blacklisted', wat inhoud dat hij ontslagen is. Voor Westen is dat een ernstige situatie. Als een spion wordt ontslagen, dan heeft hij opeens geen geld, creditcard of werkhistorie meer. Bovendien mag hij Miami niet verlaten.

Westen is op dat moment zijn leven niet meer zeker en kan geen gebruik meer maken van zijn contacten, hulpmiddelen en dergelijke. Hij wil weten waarom hij een 'Burn Notice' heeft gekregen. Samen met een ex-vriendin, Fiona, en een vriend, Sam, gaat hij opzoek naar de personen die hem de 'Burn Notice' hebben gegeven. Het speelt zich allemaal af in het altijd zonnige Miami.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 3
0 / 16
Seizoen 4
0 / 18
Seizoen 5
0 / 18
Seizoen 6
0 / 18
Seizoen 7
0 / 13

Recensies (3)

Burn Notice - Seizoen 2

5

Burn Notice - Seizoen 1

8

Nieuws (47)

We hebben het al gehad over de top tien veelbelovende series van het nieuwe seizoen, maar die tien series zijn natuurlijk niet de enige nieuwe series. Voor iedereen die graag eens het complete aanbod wil bekijken...
29 aug 2014
9
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
25 sep 2013
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
19 sep 2013
1

Populaire reacties (8)

-
12 mrt 2010
Jammer dat het derde seizoen alweer is afgelopen.. Wel mooi einde btw :)
-
29 dec 2012
Wereld serie. Acteer werk is goed, plot is goed, wel af en toe voorspelbaar. Maar de uitvoering is mooi en goed over nagedacht! er zijn elementen die erg geromantiseerd zijn, maar de de kern in bepaalde series zijn echt goed!

Vergelijkbare series

White Collar
6 stemmen
Chuck
2 stemmen
Leverage
2 stemmen
Castle
2 stemmen
The Closer
2 stemmen