Delen op social media
Trailer

Burn Notice

7,8
Seriescore
Eerstvolgende aflevering
Geen nieuwe afleveringen, serie is beëindigd.

Info

Bekijk trailer
Koop serie
Looptijd:2007 - 2013 (Beëindigd)
Duur:
Netwerk:USA Network
Genres:MisdaadKomedie
Burn Notice is een Amerikaanse komische misdaadserie van de zender USA Network. De serie ging in première op 28 juni 2007.

Burn Notice draait om Michael Westen, die al jarenlang een succesvolle spion is in dienst van Amerika. Dan krijgt hij op een dag een bericht met de tekst 'We've got a burn notice on you, you're blacklisted', wat inhoud dat hij ontslagen is. Voor Westen is dat een ernstige situatie. Als een spion wordt ontslagen, dan heeft hij opeens geen geld, creditcard of werkhistorie meer. Bovendien mag hij Miami niet verlaten.

Westen is op dat moment zijn leven niet meer zeker en kan geen gebruik meer maken van zijn contacten, hulpmiddelen en dergelijke. Hij wil weten waarom hij een 'Burn Notice' heeft gekregen. Samen met een ex-vriendin, Fiona, en een vriend, Sam, gaat hij opzoek naar de personen die hem de 'Burn Notice' hebben gegeven. Het speelt zich allemaal af in het altijd zonnige Miami.

Acteurs

Nieuws (48)

Populaire reacties (8)

avatar_anonymous
21 jul 2011 21:49 -
Nu ook uit Burn Notice: "The Fall Of Sam Axe"
kan je lekker verder genieten van Burn Notice ^^
Reageer
John Doe
mysticfalls (gast)
17 okt 2014 00:30 -
Ik ben nu bij seizoen 7 episode 8.. deze serie is echt echt echt erg wereldserie man, misschien klinkt dit raar maar ik heb echt pijn dat deze serie tot maar 7seizoenen heeft, het is echt mijn favo serie ik raad iedereen 100procent aan om deze te kijken!
Reageer
avatar_anonymous
29 dec 2012 13:37 -
Wereld serie. Acteer werk is goed, plot is goed, wel af en toe voorspelbaar. Maar de uitvoering is mooi en goed over nagedacht! er zijn elementen die erg geromantiseerd zijn, maar de de kern in bepaalde series zijn echt goed!
Reageer
avatar_marksson
06 sep 2010 11:47 -
Ben zelf regelmatig in Miami geweest en dan is het echt een aanrader... Ocean Drive komt vaak in beeld en je gaat echt dingen herkennen. Je komt er bijna van in vakantiestemming. Daarnaast is het spy-gedeelte met alle tips en trics ook erg leuk aan deze serie. Enig puntje van kritiek is dat de hoofdrolspeler soms wel erg gemakkelijk van de bad guys wint.

Maar het kijkt verder lekker weg.
Reageer
avatar_Martijno
06 jun 2010 13:36 -
Ik heb nog nooit een serie box gekocht maar toen ik een aflevering had gezien was ik verkocht. De actie en humor gemixt met altijd mooie dames in beeld is een genot om naar te kijken. Deze serie is echt een aanrader als je van actie en humor houdt. Ik zeg kijken deze serie
Reageer

Afleveringen en seizoenen

Eerstvolgende aflevering
Geen, serie is beëindigd.
07x11
22 augustus 2013
07x12
5 september 2013
07x13
12 september 2013
Seizoen 5
0/18
Seizoen 6
0/18
Seizoen 7
0/13

Recensies (3)

5
Burn Notice - Seizoen 2
20 apr 2013
Spies don’t get fired, they get burned is de tagline die Burn Notice omschrijft. Een serie gewijd aan het spionage leven van Michael Westen; voormalig CIA –agent en uit op zijn ongrijpbare tegenstander… voor het te laat is. Michael Westen (Jeffrey Donovan) wordt om onbekende redenen verbannen uit...
8
Burn Notice - Seizoen 1
5 nov 2012
“When you get burned, you’ve got NOTHING!”, zo luidt de slogan van de serie Burn Notice. Dat is meteen een aardige manier om te omschrijven waar het in deze serie op aan komt: met weinig tot geen middelen toch resultaten bereiken. Wie nu meteen aan MacGyver denkt, zit niet eens zo ver naast de...

Video's (2)

Trailer
Geplaatst op 9 mei 2017, 16:29
Trailer
Burn Notice Trailer - Season 1
Geplaatst op 24 januari 2014, 08:18
Burn Notice Trailer - Season 1

Kijkcijfers Amerika

Vergelijkbare series

De serie suggesties worden geladen
Zijn de serie suggesties er nu nog niet? We zijn druk bezig om ze te zoeken. Volgende keer iets minder snel naar beneden scrollen, dank je wel.