Bron/Broen

8.5 / 10
58 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 3, Aflevering 6

Episode 6

Saga en Henrik leggen een verband tussen de slachtoffers en enkele kunstwerken die in een museum hangen. Al die kunst is van Freddie Holst, een bekende en succesvolle Deense zakenman. Heeft hij iets met de moorden te maken of probeert iemand hem erin te luizen? Ondertussen ontdekken ze een vijfde lichaam dat ook gelinkt kan worden aan een van de kunstwerken. Het onderzoek wordt steeds ingewikkelder en Saga kan de stress bijna niet meer aan. Haar situatie verslechtert wanneer haar moeder iets verschrikkelijks overkomt.
Gastrollen:
Nicolas Bro(Freddie Holst), Katrine Greis-Rosenthal(Alice), Ida Engvoll(Tina Matsson), Rasmus Hammerich(Hallick - Alfons), Olaf Johannessen(Lars), Ann Petrén(Marie-Louise), Catherine Hansson(Eva), Sarah-Sofie Boussnina(Jeanette), Melinda Kinnaman(Anna), Anna Björk(Åsa)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
1 november 2015, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bron/Broen