Bron/Broen

8.5 / 10
58 min
Politie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 3, Aflevering 3

Episode 3

De politie ontvangt een videoboodschap, waarin de zender losgeld vraagt voor de vrijlating van Hans. Ze lokaliseren hem, maar wanneer ze op de plek aankomen zien ze de kidnapper dood op de grond liggen. Hans is door iemand anders meegenomen. De zoon van Helle Anker is doodgeschoten en het onderzoek lijkt te bevestigen dat er een link is tussen de twee moorden. Blogger Lise Friis Andersen zou wel eens kunnen helpen bij het oplossen van de zaak.
Gastrollen:
Katrine Greis-Rosenthal(Alice), Boris Glibusic(Aleksander), Asbjørn Krogh Nissen(Morten), Sandra Stojiljkovic(Samira), Sonja Richter(Lise), Olaf Johannessen(Lars), Ann Petrén(Marie-Louise), Catherine Hansson(Eva), Christopher Dane(Läkare), Sarah-Sofie Boussnina(Jeanette), Christopher Læssø(Lukas), Besir Zeciri(Mehmet), Melinda Kinnaman(Anna)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
11 Oktober 2015, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
Bron/Broen