Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Bones krijgt een zevende seizoen

Bones krijgt een zevende seizoen

Bones krijgt een zevende seizoen, dit maakte de Amerikaanse zender Fox gisteren bekend. "Bones is creatief, vers, haalt zeer goede kijkcijfers en Bones heeft er voor gezorgd dat we de donderdagavond domineren", zei Reilly, president van entertainment van Fox. "Hart Hanson en zijn fantastische cast en crew, evenals de miljoenen trouwe Bones fans maken deze serie echt speciaal, ik ben dan ook echt opgewonden om een zevende seizoen aan te kondigen."

Temperance Brennan is als forensisch antropologe werkzaam op het Jeffersonian Institute. Samen met haar team van uitermate getalenteerde wetenschappers helpt ze de FBI om moordzaken op te lossen. Niet alleen oude, onopgeloste moordzaken worden opgelost, maar ook recente moordzaken.
Tijdens haar werk voor de FBI werkt ze samen met Seeley Booth (David Boreanaz). Tussen de FBI en het Jeffersonian Institute bestaan soms onenigheden, zoals die ook tussen Brennan (en haar team) en Booth bestaan. Maar uiteindelijk lossen de twee partijen de zaken altijd weer op.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

anonymous
5 mei 2011, 14:09
Makes me so happy
0
JanPieter
5 mei 2011, 14:27
anders mij wel......
monday evening, bones evening :-)))
0
anonymous
3 april 2012, 13:16
It makes me happy.
I cant wait till the next episode
0
anonymous
8 augustus 2012, 14:58
Yeahjj !!! Great news.
0
anonymous
19 oktober 2012, 10:50
I Love Bonessssss <333333
0
Log in om een reactie achter te laten