Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Bones vernieuwd en gecanceld, twaalfde seizoen is laatste seizoen

FOX heeft de misdaad procedurele serie Bones vernieuwd en gecanceld. Het twaalfde seizoen zal tevens het laatste seizoen gaan worden van de FOX serie. Deze beslissing zorgt ervoor dat de producenten een bevredigend en betekenisvol einde kunnen maken aan Bones. De twaalf afleveringen van het twaalfde seizoen zullen in het seizoen van 2016-2017 worden uitgezonden om daarna ten grave worden gedragen op de begraafplaats van gecancelde series.

Uitvoerend producenten Jonathan Collier en Michael Peterson zeiden het volgende in een gezamenlijke verklaring: “We kunnen niet blijer zijn met een volgend seizoen zodat we de serie, de karakters, en de fans een einde kunnen geven die ze rijkelijk verdienen. Omdat we weten dat er nog een twaalfde seizoen komt kunnen we het elfde seizoen een zo best mogelijke finale geven – zo één waarvan we hopen dat de fans het elfde seizoen enthousiast kunnen verlaten voor wat er nog komen gaat in het allerlaatste seizoen van Bones.”

Hart Hanson, serie bedenker voegde daaraan toe: “In deze tijd, gekenmerkt door instabiliteit en twijfel, is het een geruststelling te weten dat de wereld kan rekenen op ten minste één baken van stabiliteit. Blijkbaar is dat baken Bones. Het toont enkel aan wat je kunt doen met een mix van een geniale cast, verbazingwekkende crew, sluwe schrijvers, stoere studio, zweet, een taaie economie, een actief netwerk, doorzettingsvermogen, geluk, magie, wonderen en het meest loyale publiek in de wereld.”

Het elfde seizoen van Bones gaat op 14 april weer verder. Wat denk jij, is het een goede beslissing om te stoppen na het twaalfde seizoen?

Tamara Taylor, David Boreanaz, Emily Deschanel, Michaela Conlin en T.J. Thyne tijdens de viering van de 200ste aflevering in 2014
Vorige aflevering
The End in the End
The End in the End
12x12
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (9)

avatar_CC11
26 feb 2016 12:10 -
Het werd tijd want deze koe is al lang meer dan leeg en de magie van de serie, voor zover die al aanwezig was, is al lang weg.
Komt nog bij dat Emily Deschanel wat mij betreft de laatste tijd sprak/acteerde alsof ze herstellende van een hersenbloeding was, iets dat het niveau van de serie niet echt goed deed.
Reageer
avatar_sarlottje
26 feb 2016 13:19 -
Wel jammer, maar de rek is er wel een beetje uit. Op deze manier krijgen anderen de kans om iets moois te laten zien.
Reageer
avatar_BadWolf
26 feb 2016 19:51 -
Ook ik heb genoten van deze serie en zal dit tot het einde blijven doen maar ik denk dat het inderdaad goed is dat er een einde aan komt. De koek is op.
Reageer
avatar_monique1963
28 feb 2016 09:39 -
Ik sluit volledig aan bij bovenstaande reactie
Reageer
avatar_anonymous
28 feb 2016 21:41 -
Wat? Jammer!
Reageer
avatar_187bigmeat
29 feb 2016 04:38 -
Ik ben blij dat de serie op een positieve manier wordt afgesloten. In plaats van de normale wijze, waarbij ze de serie op het laatste moment op de knieën dwingen en met een shotgun een einde maken aan de karakters waar we als fans zo gehecht aan zijn geraakt.
Bones heeft mij vele jaren vermaakt!! En geregeld tranen aan mij ontrokken! Ik had nog wel had nog vele jaren van bones kunnen genieten!!! Maar als ze gaan liever zo, dan weer een show die met open einde gecanceld word!
Reageer
avatar_ellenvangenechten10
29 feb 2016 08:48 -
jammer! Maar we gaan toch nog een seizoen en een half genieten!!
Reageer
avatar_Newbie
29 feb 2016 15:02 -
Het wordt echt tijd het boeit steeds minder
Reageer
avatar_anonymous
24 maa 2016 13:43 -
Van mij mag het een stille dood sterven, het leuke is er onderhand van af.
Reageer
Bones