Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Datum voor finaleseizoen Blindspot

NBC heeft bekend gemaakt wanneer het laatste seizoen van Blindspot van start gaat.

Hoe gaat het aflopen met Jane Doe? Vanaf 30 april gaan we daar achter komen. NBC heeft aangekondigd vanaf dan het vijfde en laatste seizoen van Blindspot uit te zenden. De serie met Jamie Alexander en Sullivan Stapleton in de hoofdrol debuteerde in 2015 en is in Nederland te volgen via Ziggo Films&Series.



Een internationale samenzwering explodeert wanneer een beeldschone onbekende vrouw naakt wordt ontdekt op Times Square in New York. Haar lichaam is bedekt met mysterieuze gedetailleerde tatoeages, maar zij weet niet wie zij is en hoe ze daar terecht is gekomen. Er is echter een tatoeage die niks te wensen over laat: de naam van FBI-agent Kurt Weller staat geschreven op haar rug. De onbekende vrouw, agent Weller en de FBI ontdekken al snel dat elke tatoeage op haar lichaam de sleutel is tot het oplossen van een misdrijf. Deze misdrijven brengen hen steeds dichterbij haar ware identiteit en het mysterie waarin zij gehuld is.
Vorige aflevering
Iunne Ennui
Iunne Ennui
05x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_sarlottje
06 apr 2020 20:32 -
Kan iemand mij vertellen of de serie nog leuk is na seizoen 1? Ik was toen gestopt omdat ik bepaalde dingen allemaal wat ver gezocht vond. En kun je ook bij bijvoorbeeld seizoen 3 instappen?
Reageer
avatar_eentje
07 apr 2020 12:37
Bijgewerkt op: 22 sep 2021 04:49
Ik vind het persoonlijk nog steeds vermakelijk. Maar op bepaalde momenten is en blijft het vergezocht. Het is even geleden dat ik s2 gezien heb. Maar Ik zou me persoonlijk even door seizoen 2 heen 'worstelen'
Reageer
avatar_eentje
07 apr 2020 12:39
Aantal gebeurtenissen daar komen in latere seizoenen terug als in het me goed herinner
Reageer
avatar_Arno1970
07 apr 2020 07:43 -
Is niet te volgen via ziggo movies en series
Reageer
Blindspot