Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Jana McKinnon voegt zich bij Travis Fimmel in het tweede seizoen van Black Snow

Jana McKinnon is één van de nieuwe castleden die Travis Fimmel vergezelt in het tweede seizoen van de Australische mysterie-dramaserie Black Snow.

De productie van de originele serie van Stan en Sundance Now is aan de gang in Queensland, Australië. Hieronder zie je de eerste beelden van Fimmel en McKinnon. Samen met hen spelen Megan Smart, Alana Mansour, Dan Spielman, Victoria Haralabidou en Kat Stewart.

15160 Black Snow s2

In seizoen twee pakt rechercheur Cormack (Fimmel) twee verschillende vermissingszaken aan. De ene is professioneel, want hij onderzoekt de verdwijning van Zoe Jacobs (McKinnon), die verdween van haar eigen 21e verjaardagsfeest in 2003. De andere is persoonlijk, als Cormack wanhopig op zoek gaat naar zijn eigen jongere broer, die vermist raakte toen ze nog kinderen waren.

Regisseur Sian Davies, uitvoerend producent Rosemary Blight en seriebedenker Lucas Taylor keren terug voor seizoen twee, met Helena Brooks als regisseur. Hoofdrolspeler Talijah Blackman-Corowa van het eerste seizoen doet mee aan het tweede seizoen als regisseur.

Goalpost Pictures maakt de serie. Het nieuwe seizoen wordt geproduceerd in samenwerking met All3Media International, die de serie verkoopt, en Sundance Now en met financiële steun van Screen Queensland, Screen NSW en City of Gold Coast. Uitvoerend producenten voor Stan zijn Cailah Scobie en Amanda Duthie.

In juli 2022 was er voor het eerst nieuws over de serie, die toen gepland was als een gelimiteerde serie. De AACTA- en Logie-genomineerde serie was te zien op Stan in Australië, AMC Networks streamer Sundance Now in de VS en de BBC in het Verenigd Koninkrijk. Een tweede seizoen werd besteld als onderdeel van Stan's laatste programmering, die vorige maand werd onthuld.

"Na het enorme succes van het eerste seizoen van Black Snow vinden we het geweldig om samen te werken met het team van Goalpost Pictures en de ongelooflijke cast, onder leiding van Travis, aan een nieuw aangrijpend seizoen," zei Stan Chief Creative Officer Scobie.

De herschikking is het nieuwste voorbeeld van een spraakmakende Australische scriptserie, waarbij Stan en Binge groot talent op en buiten het scherm aantrekken voor goed gefinancierde producties.

"Australische film en televisie zijn nog nooit zo sterk geweest," zei Fimmel. "Nu, met de toevoeging van streamingnetwerken en hun bereik, ben ik er zo trots op dat onze lokale producties en hun harde werk niet alleen hier, maar over de hele wereld kunnen worden erkend. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van een nieuw seizoen van Black Snow en te laten zien wat Australiërs te bieden hebben. Dat, en ik ben blij dat ik gratis eten en een baan heb."

Goalpost's Blight voegt hieraan toe: "De reacties van het publiek in Australië en over de hele wereld op de eerste serie waren ongelooflijk en we kunnen niet wachten om dit nieuwe verhaal met deze geweldige groep acteurs op het scherm te brengen - inclusief Travis Fimmel die opnieuw zeer meeslepend is in de rol van Cormack."
Vorige aflevering
Spirits Speak
Spirits Speak
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Black Snow