All Elite Wrestling: Pay-Per-View

-
90 min
Sport
Volg deze serie
3seizoenen/4afleveringen/2019 - heden
NetwerkTNT
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min2019 - heden
Genres:Sport
Netwerk:TNT
All Elite Wrestling: Pay-Per-View is een Amerikaanse sportserie van de zender TNT. De serie ging in première op 25 mei 2019.

All Elite Wrestling, LLC is een Amerikaanse professionele worstelpromotie die is opgericht in 2019. De oprichting werd aangekondigd door ondernemers Shahid Khan en zijn zoon Tony, waarbij de eerste optrad als de belangrijkste investeerder van de promotie, en de laatste de oprichter, president en CEO van de bedrijf. Professionele worstelaars Cody Rhodes en Matt en Nick Jackson, gezamenlijk bekend als The Elite, zijn de inaugurele gecontracteerde talenten van de promotie. De drie zijn zowel in-ring artiesten als executive vice-presidenten naast Kenny Omega, collega-professionele worstelaar en mede-oprichter van The Elite.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 2
Seizoen 2
Seizoen 2018
0 / 0
Seizoen 2018

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie All Elite Wrestling: Pay-Per-View.

Vergelijkbare series