Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Adventure Time: Fionna & Cake door HBO Max vernieuwd met een tweede seizoen

Het alternatieve universum van Finn en Jake gaat verder. Max heeft de YA-animatieserie Adventure Time: Fionna & Cake vernieuwd met een tweede seizoen.

De serie is een spin-off gebaseerd op de personages uit Adventure Time van Cartoon Network en ging eerder dit jaar van start. Adventure Time: Fionna & Cake speelt zich af in het land van Ooo en volgt de alternatieve universumversies van Finn en Jake op een multiversum-reis naar zelfontdekking.

14441 Adventure Time: Fionna and Cake foto

In het eerste seizoen, wanneer Fionna en haar sidekick Cake in het vizier komen van een machtige nieuwe vijand, hebben ze geen andere keuze dan de hulp in te roepen van de voormalige ijskoning Simon Petrikov. Marshall Lee, Marceline de vampierkoningin, Princess Bubblegum en Finn the Human zijn ook te zien.

De stemmencast bestaat uit Donald Glover, Andrew Rannells, Madeleine Martin, Roz Ryan, Tom Kenny, Kayleigh Mckee en Sean Rohani.

Het wordt geproduceerd door Cartoon Network Studios, Adam Muto is de showrunner en produceert samen met Fred Seibert en Sam Register.

Suzanna Makkos, EVP, Original Comedy and Adult Animation, Max en Adult Swim, citeert: "Als trotse rentmeesters van het geliefde Adventure Time-merk, zijn we verheugd om dieper in de wereld te duiken door de lens van Fionna en Cake. We kijken ernaar uit om hen te volgen in het volgende hoofdstuk van hun reis."

Adam Muto voegt eraan toe: "Het is geweldig en eerlijk gezegd surrealistisch om te weten dat de serie doorgaat naar een tweede seizoen. Dank aan Adventure Time's bedenker Pendleton Ward, het team van Max, de getalenteerde cast & crew en het gepassioneerde publiek dat dit mogelijk heeft gemaakt."
Video on youtube
Vorige aflevering
BMO
BMO
11x01
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Adventure Time