Active Raid

-
25 min
Anime
Volg deze serie
2seizoenen/36afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkSUN TV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:SUN TV
Active Raid is een Japanse animeserie van de zender Sun TV. De serie ging in première op 7 januari 2016.

Na de Quicksand Ramp gezonken grote delen van Tokio, snelle wederopbouw vereist nu het gebruik van krachtige exoskeletten. Hoewel de meeste van deze exoskeletten worden gebruikt voor een goede, als ze eenmaal in de handen van criminelen of de criminele-minded vallen, kunnen ze een gevaar voor de burgers van Tokio geworden. Meer in het algemeen de "de Achtste" alleen, wordt het Mobile Assault Division uitgerust om de criminelen gemachtigd door hun eigen exoskeletons behandelen genoemd. Dergelijke overmeesterd criminelen vereisen even aangedreven politieagenten. Door hun gedachten aan te sluiten op het systeem ACTIVE, leden van de Mobile Assault Division, beter bekend als de 'Willwearers ", stap in hun exoskeletons en word bovenmenselijke.

Niet elke eenheid in de Mobile Assault Division wordt gerespecteerd. Een eenheid van de M.A.D., Unit 18, heeft helaas een slechte reputatie als gevolg van hun roekeloze en destructieve manier van het oplossen van misdrijven. Dat is waar Assistant Inspector Asami Kazari binnenkomt. Hoewel ze is jong, haar ervaring in het omgaan met moeilijke situaties is ongeëvenaard. Kan ze trek het team samen en red het imago van de hele gepantserde politiekorps? Active Raid: Kidou Kyoushuushitsu Dai Hachi gakari richt zich op de inspanningen Asami Kazari moeten zich ertoe verbinden om te regeren in een slordige politie-eenheid.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Active Raid.

Vergelijkbare series

Ergo Proxy
2 stemmen
Psycho-Pass
2 stemmen
Jormungand
2 stemmen
Gangsta.
2 stemmen
Active Raid