Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
12 Monkeys vernieuwd met een vierde seizoen

12 Monkeys vernieuwd met een vierde seizoen

Hoewel Syfy het nieuws nog moet bevestigen, vertellen bronnen dat de sciencefiction tijdreis-serie 12 Monkeys is vernieuwd met een vierde seizoen.

Het derde seizoen moet nog van start gaan en Syfy moet het nieuws ook nog bevestigen, maar het ziet er goed uit voor 12 Monkeys. De tijdreis-serie is nu al vernieuwd met een vierde seizoen, die in 2018 van start gaat.

Het productiekantoor gaat op 20 maart open en de opnames van het vierde seizoen van 12 Monkeys gaan later dit jaar in Toronto van start. Als het nieuws eenmaal bevestigd is, komt het vierjaren plan voor de sciencefiction-serie wel heel dichtbij voor bedenker Terry Matalas. Matalas vertelde eerder: “We hebben vier seizoenen nodig om het hele verhaal te kunnen vertellen. Het wordt steeds emotioneler als we verder gaan in het verhaal, elk seizoen is emotioneler dan het voorgaande.”

Als het nieuws bevestigd zal worden dat 12 Monkeys is vernieuwd is het niet duidelijk of er ook aangekondigd gaat worden dat het vierde seizoen ook daadwerkelijk de allerlaatste zal zijn. MijnSerie houdt je uiteraard op de hoogte van het nieuws over 12 Monkeys en meer.

Hoop jij dat er een vierde seizoen komt? En hoop je dan dat het ook de allerlaatste is van 12 Monkeys?


Terry Matalas
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

JanWillemK
15 maart 2017, 13:00
Ok, gaaf! Ik ging er eigenlijk al vanuit dat het 3e seizoen ook het laatste seizoen zou zijn.. Erg blij met de vernieuwing :D
1
naoufas
16 maart 2017, 10:50
Ben erg blij met dit nieuws! 12 monkeys heeft mij al vanaf het begin niet teleurgesteld!!
1
seriefan90
20 maart 2017, 16:47
top nieuws heerlijke spannende leuke serie en ik ben nog bij het 2e seizoen bezig.
0
Log in om een reactie achter te laten