Heel stiekem wisten de fans dat het er al aan zat te komen, het einde van The Vampire Diaries. De vraag was alleen wanneer. Ian Somerhalder bevestigde op het Walker Stalker festival dat het achtste seizoen het laatste seizoen van de populaire series met vampiers, weerwolven, heksen, hybride en sterfelijke mensen zal zijn. Ian Somerhalder: “We hebben besloten om nog één seizoen te doen om het verhaal recht te doen.”

En omdat Bonnie Bennett (Katerina ‘Kat’ Graham) heeft aangekondigd dat het achtste seizoen haar laatste zal zijn, draait de geruchtenmolen op volle toeren. Komt Elena Gilbert (Nina Dobrev) terug in het achtste en allerlaatste seizoen? Nina Dobrev nam in het zesde seizoen afscheid van The Vampire Diaries. Volgens een insider: “Wanneer de serie eindigt zal Nina op de één of andere manier terugkeren, ze komt voor 10,000 procent terug.”

Ian Somerhalder zal waarschijnlijk niet zomaar wat roepen maar The CW ontkent het bericht en vertelt: “Er is nog geen beslissing genomen omtrent de toekomst van The Vampire Diaries.”

Wat denk jij, zal The CW binnenkort met een officiële aankondiging komen omtrent de toekomst van The Vampire Diaries? Vind je het jammer dat de Dagboeken der Vampiers gaat eindigen of zag je het al aankomen?


Komt Elena terug?