Trackers (ZA)

7.5 / 10
55 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer en premièredatum voor Trackers op Cinemax

Cinemax heeft de premièredatum van Trackers (ZA) bekend gemaakt en er is een trailer naar buiten gebracht voor de dramaserie.

Trackers (ZA) is gebaseerd op het gelijknamige boek van Deon Meyer en is volledig opgenomen in Zuid-Afrika. Onder andere James Gracie (Madiba), Sisanda Henna (This Life), Tamer Burjaq (Black Sails) en Ed Stoppard (Knightfall) spelen een rol in de serie. Trackers (ZA) start 5 juni op Cinemax.

In Trackers (ZA) zijn verschillende verhaallijnen met elkaar verweven, over zwarte neushoorns, de CIA, diamantsmokkel, georganiseerde misdaad en een terroristisch complot om Kaapstad aan te vallen. Trackers (ZA) is een samenwerking tussen Cinemax, M-Net en ZDF. Bekijk de trailer hieronder.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
14 mei 2020 09:10 -
Oef die lijkt me echt goed, ben vreselijk benieuwd.
Reageer

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
Vandaag, 16:00
3
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
Vandaag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Dime Quién Soy (Mistress of War) zal eind deze maand verschijnen bij NPO Plus. In juni wordt de serie uitgezonden door NPO 2 en zal daarna verschijnen bij NPO Start.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 13:00
2
Ook in de week van 5 tot en met 11 april hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 14 van 2021.
Gisteren, 09:00