The White Queen

7.7 / 10
43 min
Drama, Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2013 - 2013 
NetwerkBBC One
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Videoland
Looptijd:43 min20132013 (Beëindigd)
Genres:DramaFantasy
Netwerk:BBC One
The White Queen is een Engelse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 16 juni 2013.

The White Queen is gebaseerd op 'The Cousin's War', de bestseller van Philippa Gregory en vertelt het verhaal van drie sterke vrouwen uit de Britse geschiedenis die gedreven worden door macht. Achtergrond van het verhaal is de Rozenoorlog, waarbij twee adellijke huizen, het Huis van Lancaster en het Huis van York, in de 15de eeuw de Engelse troon betwistten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The White Queen.

Nieuws (6)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Karin Witowski. Veel kijkplezier.
ma 27 april
5
Miniseries krijgen een steeds grotere aanwezigheid in het televisielandschap. Vergeleken met jaren geleden is er daarin al veel veranderd, en vooralsnog lijkt het aantal miniseries in productie momenteel alleen maar omhoog te gaan.
4 mrt 2019
Regisseur James Kent werkt aan de eerste twee afleveringen van de BBC Two-dramaserie MotherFatherSon. Er wordt geprobeerd om de acteurs Richard Gere en Billy Howle voor de serie te strikken.
6 apr 2018

Populaire reacties (1)

9
18 aug 2013
Mooie serie, in de sfeer van The Tudors. Wat begint als een sprookje, wordt al snel een nachtmerrie. Mooie kostuums, goed acteerwerk! Voor mij een nieuw historisch meesterwerk!

Vergelijkbare series

The Tudors
5 stemmen
Versailles
4 stemmen
Victoria
4 stemmen
Reign (2013)
3 stemmen