The War at Home

7.6 / 10
23 min
Komedie
Volg deze serie
7.6 / 10
2seizoenen/44afleveringen/2005 - 2007 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20052007 (Beëindigd)
Genres:Komedie
Netwerk:FOX
The War at Home is een Amerikaanse sitcom van de zender FOX. De serie ging in première op 11 september 2005.

The War at Home laat het leven zien van Dave en Vicky die samen met hun drie kinderen in Long Island, New York wonen. De joodse Dave werkt bij een verzekeringsmaatschappij. Omdat hij koppige, paranoïde, beschermende, hypocriete dweper is, heeft zijn familie (vooral Larry) grote moeite om met hem om te gaan. Het eind van de eerste serie laat zien dat Dave zo is omdat zijn vader hem altijd heeft gesard. Daves vrouw Vicky is een aantrekkelijke katholieke binnenhuisarchitect. Zij is degene die Daves slechte redenering en gedrag moet aanpakken, ondanks dat ze zichzelf ook van tijd tot tijd onfatsoenlijk gedraagt. Samen hebben ze drie kinderen. De oudste is de 17 jaar oude Hillary, die vaak dingen doet die ze niet zou moeten doen en daarmee probeert weg te komen bij haar ouders. Hierom wordt ze vaak met wat achterdocht behandeld door Dave en Vicky. De 16 jaar oude Larry is een excentriek buitenbeentje. Zijn beste vriend is Kenny. In eerste instantie denkt Dave dat ze misschien homoseksueel zijn, maar later wordt onthuld aan het publiek dat, terwijl Larry hetero is, Kenny stiekem verliefd is op zijn beste vriend. Het jongste kind van Dave en Vicky, de 14 jaar oude, puberende Mike, krijgt in de serie te maken met zaken als masturbatie, daten en gokken.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The War at Home.

Nieuws (1)

Kaylee Defer krijgt een vaste rol in de serie Gossip Girl. Haar karakter, die zoals de meeste dingen in Gossip Girl geheim blijven, wordt later dit seizoen bekend gemaakt. Kaylee Defer is onder andere bekend van de...
16 dec 2010
2

Vergelijkbare series