Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead; eerste vijf minuten en opening credit

Over een aantal dagen gaat het negende seizoen van The Walking Dead van start. Hoe ziet de nieuwe wereld er uit? We zien het in een video van de eerste paar minuten en de nieuwe leader waarmee de zombieserie van start zal gaan.

In augustus 2018 kon je lezen wat we al weten over het aankomende negende seizoen van The Walking Dead. We weten dat de serie een nieuwe showrunner heeft en ook een nieuwe verhaallijn gaat krijgen.

In de opening credit kunnen we al direct zien dat er het één en ander anders is. Kraaien, paarden en zombies zijn er in te zien. Maar ook een molen en een galg. Wat dat allemaal gaat betekenen zullen we moeten gaan afwachten.

Video on youtube


En gelukkig hoeven we niet meer lang te wachten. Tot die tijd mogen de fans het doen met de eerste vijf minuten van de eerste aflevering van het negende seizoen. Daarin zien we oude bekende terug, alleen ziet de wereld er een beetje anders uit. Er zijn paarden en karren in plaats van auto’s en vrachtwagens. Eindelijk is de benzine op, iets waar de fans al Jaren over zeuren en discussiëren op internet. Een lachende Michonne, een grijnzende Rick en een iets ouder geworden Judith. En er is ook ruimte voor zombies die er gruwelijker uitzien dan ooit.

Video on youtube


Het wachten duurt niet lang meer. Hoe zal Rick en Maggie de serie gaan verlaten? Welke rol is weggelegd voor Negan? Hoe vergaat het Carol en Ezekiel? Zullen we Judith eindelijk ouder zien worden? Vragen die wellicht vanaf 7 oktober bij AMC en op 9 oktober bij FOXNL in Nederland zullen worden beantwoord.

Video on youtube
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead