Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Lauren Ridloff voegt zich bij cast negende seizoen van The Walking Dead en meer zombienieuws

Het negende seizoen moet de kijker weer terugtrekken naar The Walking Dead. Er staan enkele vernieuwingen op de planning, één daarvan is een nieuw castlid: Lauren Ridloff.

In het negende seizoen komt er niet alleen een oude bekende terug, maar ook zullen we zeker één nieuw gezicht gaan zien. Tony Award-genomineerde Lauren Ridloff zal in meerdere afleveringen een verhaallijn gaan krijgen. Ridloff zal Connie gaan spelen; een doorgewinterde overlever. Haar karakter is doof en ze gebruikt haar andere zintuigen om mensen, situatie en problemen te ‘lezen’. Lauren Ridloff kreeg een Tony-nominatie voor haar rol in de Broadway-show Children of a Lesser God. Haar rol in The Walking Dead zal haar eerste grote televisierol worden.

Embed from Getty Images
Lauren Ridloff

Fans zullen de naam Connie waarschijnlijk wel herkennen want in de comics komt de naam en het karakter Connie voor. Ze is lid van een nieuwe groep overlevenden die in Alexandria komt wonen, in de comics is zij echter niet doof. Het is waarschijnlijk een detail dat speciaal is toegevoegd voor de serie. In de comics komt deze groep, samen met Connie, na een tijdsprong aan bij Alexandria.

En die tijdsprong is al aangekondigd voor het negende seizoen. Daarmee hopen de makers dat de serie weer interessant gaat worden voor de kijkers die in het achtste seizoen massaal wegliepen bij de serie. In oktober wordt het nieuwe seizoen van The Walking Dead verwacht. Fear The Walking Dead seizoen 4B zal op 12 augustus van start gaan.

We zullen waarschijnlijk komend weekend meer nieuws krijgen over de serie The Walking Dead en Fear The Walking Dead. Beide series hebben een Q&A panel (vraag en antwoord panel) bij San Diego Comic Con 2018. In deze panels zullen cast en crew meer vertellen hoe de toekomst van beide series eruit moet gaan zien. Hou MijnSerie in de gaten voor meer zombienieuws in de komende week.

5835 The Walking Dead s09
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead