The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Oude bekende even terug bij The Walking Dead

Er wordt gemeld dat Jon Berntal op de set van The Walking Dead gespot is. Hij zal weer in de huid gaan kruipen van Shane Walsh.

TVline weet te melden dat Bernthal, die onder andere ook te zien is in Marvel’s The Punisher, gezien is op de set samen met Andrew Lincoln en Norman Reedus. De acteur zal voor minimaal één aflevering terugkeren. We zagen Bernthal als Shane Walsh voor het laatst in 2012, in het derde seizoen, waar Carl Grimes Shane als walker doodde.

Zoals het nu lijkt zal Shane een terugkeer krijgen in de vorm van een flashback of hallucinatie. En dat kan weer te maken hebben met het vertrek van Lincoln (Rick Grimes) in het negende seizoen. Norman Reedus zal het stokje van Rick over gaan nemen.

Naast het vertrek van Lincoln en de terugkeer van Bernthal zal actrice Lauren Cohan in het negende seizoen van the Walking Dead minder te zien zijn. Het is nog onduidelijk in hoeveel afleveringen ze te zien zal zijn in het negende seizoen, maar in het eerste deel zal ze in zes van de acht aflevering voorbij komen. Het negende seizoen zal in het najaar van 2018 te zien zijn bij AMC.

Wat denk jij van al deze casting veranderingen

Vorige aflevering
The Tower
The Tower
10x15
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

NPO2 gaat vanaf juni het vierde seizoen van de Britse misdaadserie Shetland uitzenden. Alle vijf seizoenen zijn al beschikbaar bij NPO Plus.
Vandaag, 15:00
Apple TV+ werkt aan een reboot van de Amerikaanse kinderserie Fraggle Rock van Jim Henson uit 1983.
Vandaag, 14:00
De laatste afleveringen van het vijfde seizoen van Las Chicas Del Cable en daarmee ook de laatste van de Spaanse dramaserie verschijnen in juli op Netflix.
Vandaag, 13:00
Er zijn drie series vernieuwd, een Australische dramedy, een Amerikaanse dramedy en een Amerikaanse sitcom.
Vandaag, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
De serie over het karakter Lisbeth Salander, bedacht door Stieg Larsson voor de Millenium boeken, gaat in productie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1