Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Oude bekende even terug bij The Walking Dead

Er wordt gemeld dat Jon Berntal op de set van The Walking Dead gespot is. Hij zal weer in de huid gaan kruipen van Shane Walsh.

TVline weet te melden dat Bernthal, die onder andere ook te zien is in Marvel’s The Punisher, gezien is op de set samen met Andrew Lincoln en Norman Reedus. De acteur zal voor minimaal één aflevering terugkeren. We zagen Bernthal als Shane Walsh voor het laatst in 2012, in het derde seizoen, waar Carl Grimes Shane als walker doodde.Zoals het nu lijkt zal Shane een terugkeer krijgen in de vorm van een flashback of hallucinatie. En dat kan weer te maken hebben met het vertrek van Lincoln (Rick Grimes) in het negende seizoen. Norman Reedus zal het stokje van Rick over gaan nemen.Naast het vertrek van Lincoln en de terugkeer van Bernthal zal actrice Lauren Cohan in het negende seizoen van the Walking Dead minder te zien zijn. Het is nog onduidelijk in hoeveel afleveringen ze te zien zal zijn in het negende seizoen, maar in het eerste deel zal ze in zes van de acht aflevering voorbij komen. Het negende seizoen zal in het najaar van 2018 te zien zijn bij AMC.

Wat denk jij van al deze casting veranderingen


Vorige aflevering
The Storm
09x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst