The Ricky Gervais Show

8.2 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Ricky Gervais Show krijgt een derde seizoen

The Ricky Gervais Show krijgt een derde seizoen, dit maakte HBO afgelopen weekend bekend.

De comedyserie is een geanimeerde versie van de populaire podcasts met dezelfde naam. Ricky Gervais, Stephen Merchant en Karl Pilkington vertellen over willekeurige onderwerpen. De tv serie maakt gebruik van de in het verleden opgenomen podcasts.

De finale van het tweede seizoen zal worden uitgezonden op 15 april 2011 om 9 uur. Gervais kondigde het derde seizoen aan op zijn persoonlijke blog.
Vorige aflevering
The Year
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1