The Ricky Gervais Show

8.3 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Ricky Gervais Show krijgt een derde seizoen

The Ricky Gervais Show krijgt een derde seizoen, dit maakte HBO afgelopen weekend bekend.

De comedyserie is een geanimeerde versie van de populaire podcasts met dezelfde naam. Ricky Gervais, Stephen Merchant en Karl Pilkington vertellen over willekeurige onderwerpen. De tv serie maakt gebruik van de in het verleden opgenomen podcasts.

De finale van het tweede seizoen zal worden uitgezonden op 15 april 2011 om 9 uur. Gervais kondigde het derde seizoen aan op zijn persoonlijke blog.
Vorige aflevering
The Year
The Year
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Gisteren, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Gisteren, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00