The Listener

7.5 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Listener krijgt derde seizoen

Na een slecht eerste seizoen cancelde NBC twee jaar geleden deze serie. Nadat CTV het vorig jaar aandurfde om toch door te gaan met deze serie, bleek NBC hier toch eigenlijk wel een fout te hebben gemaakt. Ondanks dat de serie in Amerika maar niet echt aan wil slaan is het in de rest van de wereld wel een succes. Voornamelijk in Canada, waar de serie ook wordt opgenomen, zijn de ratings goed te noemen.

Nadat het tweede seizoen onlangs is afgelopen, kondigde CTV aan door te willen gaan met een derde seizoen. Een woordvoerder van CTV liet weten dat The Listener een van de weinige Canadese series is die wekelijks meer dan een miljoen kijkers weet te trekken.

Seizoen drie zal begin 2012 op de Canadese TV te zien zijn.
Vorige aflevering
In Our Midst
In Our Midst
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
T Harmsen (gast)
21 nov 2011 00:32 -
leuk
Reageer

Laatste nieuws

Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van Love, Victor ging vorige maand in première. De serie zal terugkeren met een derde seizoen, Hulu heeft de serie namelijk vernieuwd.
Vandaag, 13:00
Er wordt gewerkt aan een vervolgserie van de film Waterworld, uit 1995. De serie is afkomstig van John Davis, de producent van de film.
Vandaag, 12:00
In augustus 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 11:00
CBC maakt een serie bewerking van Son of a Critch: A Childish Newfoundland Memoir van Mark Critch. De auteur gaat zelf ook een rol spelen in de serie.
Vandaag, 10:00
Netflix heeft bekend gemaakt wie de tegenspelers van Michelle Monaghan (Messiah (2020)) wordt in Echoes, een nieuwe Netflix-serie.
Vandaag, 09:00