The Listener

7.5 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Listener krijgt derde seizoen

Na een slecht eerste seizoen cancelde NBC twee jaar geleden deze serie. Nadat CTV het vorig jaar aandurfde om toch door te gaan met deze serie, bleek NBC hier toch eigenlijk wel een fout te hebben gemaakt. Ondanks dat de serie in Amerika maar niet echt aan wil slaan is het in de rest van de wereld wel een succes. Voornamelijk in Canada, waar de serie ook wordt opgenomen, zijn de ratings goed te noemen.

Nadat het tweede seizoen onlangs is afgelopen, kondigde CTV aan door te willen gaan met een derde seizoen. Een woordvoerder van CTV liet weten dat The Listener een van de weinige Canadese series is die wekelijks meer dan een miljoen kijkers weet te trekken.

Seizoen drie zal begin 2012 op de Canadese TV te zien zijn.
Vorige aflevering
In Our Midst
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
T Harmsen (gast)
21 nov 2011 00:32 -
leuk
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Pier. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
2
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00