The Listener

7.5 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Listener krijgt derde seizoen

Na een slecht eerste seizoen cancelde NBC twee jaar geleden deze serie. Nadat CTV het vorig jaar aandurfde om toch door te gaan met deze serie, bleek NBC hier toch eigenlijk wel een fout te hebben gemaakt. Ondanks dat de serie in Amerika maar niet echt aan wil slaan is het in de rest van de wereld wel een succes. Voornamelijk in Canada, waar de serie ook wordt opgenomen, zijn de ratings goed te noemen.

Nadat het tweede seizoen onlangs is afgelopen, kondigde CTV aan door te willen gaan met een derde seizoen. Een woordvoerder van CTV liet weten dat The Listener een van de weinige Canadese series is die wekelijks meer dan een miljoen kijkers weet te trekken.

Seizoen drie zal begin 2012 op de Canadese TV te zien zijn.
Vorige aflevering
In Our Midst
In Our Midst
05x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

John Doe
T Harmsen (gast)
21 nov 2011 00:32 -
leuk
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Vandaag, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
Gisteren, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
Gisteren, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
Gisteren, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57