Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The Bridge (US) krijgt geen derde seizoen

The Bridge (US) krijgt geen derde seizoen

Na twee seizoenen is het gedaan voor The Bridge (US), FX heeft de sterker eruit getrokken. Ondanks de plannen van het verhaal voor een derde en vierde seizoen bleef The Bridge (US) worstelen met de kijkcijfers en dat was voor FX voldoende reden om niet door te gaan met een derde seizoen.

De serie debuteerde in juli 2013 met een gemiddelde van 1,77 miljoen kijkers, het tweede seizoen eindigde eerder deze maand met 1,11 miljoen kijkers en dat was een daling van 37 procent. FX bracht slechts een korte verklaring met betrekking tot de cancellering: “NETWORK STATEMENT: FX zal niet verder gaan met een derde seizoen van The Bridge (US).”

Er zijn geruchten dat er voor The Bridge (US) wordt gewinkeld om elders geproduceerd en uitgezonden te gaan worden. Maar zolang daar geen duidelijkheid over is zal The Bridge (US) de zoveelste serie zijn die ter graven wordt gedragen in televisieland.

Vind jij het jammer dat The Bridge (US) geen derde seizoen krijgt?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

anonymous
24 oktober 2014, 07:09
Wat ontzettend jammer, ik heb de tweede serie nog niet gezien, maar het was een van mijn favorieten.
0
Olga2000
24 oktober 2014, 17:57
Eigenlijk terecht.... In de eerste seizoen bleven ze dicht bij origineel en zelfs kregen ze voor elkaar een paar zeer interessante, veel belovende personages toevoegen. Ik had dus verwacht dat serie zich verder zal ontwikkelen. In plaats daarvan hebben ze die interessante personages tot een hardboard afbeeldingen gereduceerd, Sonya is haar autisme kwijt, de hele verhaallijn weet niet boeien. En dat alles met zulke geweldige acteurs! Tja, moet je dat voor elkaar krijgen! Echt zonde! Zij hadden goud in handen. Serie had potentie om de origineel te overschaduwen.
0
Log in om een reactie achter te laten