The Affair

7.8 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Affair krijgt officieel een laatste vijfde seizoen

Showtime heeft eindelijk officieel aangekondigd dat de succesvolle dramaserie The Affair een allerlaatste vijfde seizoen gaat krijgen.

Al in het weekoverzicht 2 van januari 2018 liet MijnSerie je weten dat de serie The Affair vernieuwd was met een laatste vijfde seizoen. Showtime moest het alleen nog officieel aankondigen, dat hebben ze nu dan ook gedaan. The Affair zal volgend jaar bij het einde aan gaan komen.

Embed from Getty Images
(vLnR) Joshua Jackson, Ruth Wilson, Dominic West en Maura Tierney

Dit nieuws komt terwijl het vierde seizoen in volle gang is en weer kritisch wordt toegejuicht door zowel kijkers als critici. De award-winnende serie met onder andere Joshua Jackson, Dominic West, Maura Tierney en Ruth Wilson volgt een emotionele reis van een buitenechtelijke relatie die twee huwelijken kapot maakte.

Het vierde seizoen zal de laatste aflevering krijgen op 19 augustus. Het vijfde en allerlaatste seizoen wordt in 2019 verwacht bij Showtime.

Vorige aflevering
Episode 11
Episode 11
05x11
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Vandaag, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Vandaag, 12:00
Julianne Nicholson (The Outsider (2020)) is gecast voor de hoofdrol in de seriebewerking van de bestseller Separation Anxiety van Laura Zigman.
Vandaag, 11:00
De cast voor de nieuwe serie From Scratch is compleet. Zes acteurs hebben zich bij de cast gevoegd voor terugkerende rollen, daarnaast zijn de gastrollen ook vervult.
Vandaag, 10:00
Shoot The Moon van Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0) is in productie bij Amazon. Ken Jeong (Community) zal de hoofdrol vervullen.
Gisteren, 13:00