Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
ABC vernieuwt en cancelt veel series

ABC vernieuwt en cancelt veel series

ABC heeft veel series vernieuwd of gecanceld. Acht series met een script zijn verlengd en er zijn vier series gecanceld.
American Housewife is vernieuwd met een vijfde seizoen, Black-ish krijgt een zevende seizoen en The Goldbergs (2013) is vernieuwd met een achtste seizoen. A Million Little Things, The Conners en The Rookie krijgen een derde seizoen en Mixed-ish en Stumptown zijn beide vernieuwd met een tweede seizoen.

De meeste vernieuwingen zijn niet verrassend. The Conners en The Goldbergs (2013) behoren tot de top vier van de komedies die worden uitgezonden. The Rookie en A Million Little Things hadden binnen 35 dagen meer dan tien miljoen kijkers.


The Goldbergs is vernieuwd met een achtste seizoen

ABC heeft ook een aantal series gecanceld. Emergence stopt na het eerste seizoen, Bless This Mess, Single Parents en de The Goldbergs (2013) spin-off Schooled zijn na twee seizoenen gecanceld. Over de nieuwe series For Life & The Baker and the Beauty moet nog besloten worden. The Baker and the Beauty wordt nog uitgezonden. ABC zal waarschijnlijk pas een besluit nemen over de serie, zodra het seizoen is afgelopen.


The Goldbergs spin-off Schooled is gecanceld
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 24 mei 2020, 17:48
Blij met The Rookie. Voor de rest volg ik niks van ABC.
Log in om een reactie achter te laten