Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

ABC vernieuwt en cancelt veel series

ABC heeft veel series vernieuwd of gecanceld. Acht series met een script zijn verlengd en er zijn vier series gecanceld.

American Housewife is vernieuwd met een vijfde seizoen, Black-ish krijgt een zevende seizoen en The Goldbergs (2013) is vernieuwd met een achtste seizoen. A Million Little Things, The Conners en The Rookie krijgen een derde seizoen en Mixed-ish en Stumptown zijn beide vernieuwd met een tweede seizoen.

De meeste vernieuwingen zijn niet verrassend. The Conners en The Goldbergs (2013) behoren tot de top vier van de komedies die worden uitgezonden. The Rookie en A Million Little Things hadden binnen 35 dagen meer dan tien miljoen kijkers.


The Goldbergs is vernieuwd met een achtste seizoen

ABC heeft ook een aantal series gecanceld. Emergence stopt na het eerste seizoen, Bless This Mess, Single Parents en de The Goldbergs (2013) spin-off Schooled zijn na twee seizoenen gecanceld. Over de nieuwe series For Life & The Baker and the Beauty moet nog besloten worden. The Baker and the Beauty wordt nog uitgezonden. ABC zal waarschijnlijk pas een besluit nemen over de serie, zodra het seizoen is afgelopen.


The Goldbergs spin-off Schooled is gecanceld
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_H3nDri3
24 mei 2020 17:48 -
Blij met The Rookie. Voor de rest volg ik niks van ABC.
Reageer

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
1
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1