Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

ABC vernieuwt en cancelt veel series

ABC heeft veel series vernieuwd of gecanceld. Acht series met een script zijn verlengd en er zijn vier series gecanceld.

American Housewife is vernieuwd met een vijfde seizoen, Black-ish krijgt een zevende seizoen en The Goldbergs (2013) is vernieuwd met een achtste seizoen. A Million Little Things, The Conners en The Rookie krijgen een derde seizoen en Mixed-ish en Stumptown zijn beide vernieuwd met een tweede seizoen.

De meeste vernieuwingen zijn niet verrassend. The Conners en The Goldbergs (2013) behoren tot de top vier van de komedies die worden uitgezonden. The Rookie en A Million Little Things hadden binnen 35 dagen meer dan tien miljoen kijkers.


The Goldbergs is vernieuwd met een achtste seizoen

ABC heeft ook een aantal series gecanceld. Emergence stopt na het eerste seizoen, Bless This Mess, Single Parents en de The Goldbergs (2013) spin-off Schooled zijn na twee seizoenen gecanceld. Over de nieuwe series For Life & The Baker and the Beauty moet nog besloten worden. The Baker and the Beauty wordt nog uitgezonden. ABC zal waarschijnlijk pas een besluit nemen over de serie, zodra het seizoen is afgelopen.


The Goldbergs spin-off Schooled is gecanceld
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_H3nDri3
24 mei 2020 17:48 -
Blij met The Rookie. Voor de rest volg ik niks van ABC.
Reageer

Laatste nieuws

De nieuwe serie Resident Alien, met Alan Tudyk in de hoofdrol gaat eind januari 2021 in première bij Syfy. De serie is afkomstig van Chris Sheridan (Family Guy).
Gisteren, 11:00
Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.
vrijdag, 13:00
1
De Amerikaanse dramaserie Good Trouble, de spin-off van The Fosters (2013), van de zender Freeform verschijnt begin december bij Videoland.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
De Australische dramaserie Heartbreak High is te bekijken bij Netflix. De populaire werd uitgezonden in de jaren negentig en was een internationale hit.
vrijdag, 10:00
1
TNT werkt aan een nieuwe dramaserie genaamd Fire Season. De serie is afkomstig van Joy Blake (The Passage) en Brian Volk-Weiss (Mad About You).
vrijdag, 09:00