Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

ABC vernieuwt en cancelt veel series

ABC heeft veel series vernieuwd of gecanceld. Acht series met een script zijn verlengd en er zijn vier series gecanceld.

American Housewife is vernieuwd met een vijfde seizoen, Black-ish krijgt een zevende seizoen en The Goldbergs (2013) is vernieuwd met een achtste seizoen. A Million Little Things, The Conners en The Rookie krijgen een derde seizoen en Mixed-ish en Stumptown zijn beide vernieuwd met een tweede seizoen.

De meeste vernieuwingen zijn niet verrassend. The Conners en The Goldbergs (2013) behoren tot de top vier van de komedies die worden uitgezonden. The Rookie en A Million Little Things hadden binnen 35 dagen meer dan tien miljoen kijkers.


The Goldbergs is vernieuwd met een achtste seizoen

ABC heeft ook een aantal series gecanceld. Emergence stopt na het eerste seizoen, Bless This Mess, Single Parents en de The Goldbergs (2013) spin-off Schooled zijn na twee seizoenen gecanceld. Over de nieuwe series For Life & The Baker and the Beauty moet nog besloten worden. The Baker and the Beauty wordt nog uitgezonden. ABC zal waarschijnlijk pas een besluit nemen over de serie, zodra het seizoen is afgelopen.


The Goldbergs spin-off Schooled is gecanceld
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_H3nDri3
24 mei 2020 17:48 -
Blij met The Rookie. Voor de rest volg ik niks van ABC.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3