The Real Housewives of Salt Lake City

7.6 / 10
45 min
Reality
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
5seizoenen/76afleveringen/2020 - heden
NetwerkBravo
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Genres:Reality
Netwerk:Bravo
The Real Housewives of Salt Lake City is een Amerikaans realityprogramma van de zender Bravo. De serie ging in première op 11 november 2020.

De Mormoonse kerk is onmiskenbaar verankerd in de cultuur van Salt Lake City, maar deze vrouwen vertegenwoordigen een spectrum van religieuze overtuigingen, variërend van Mormoonse, Islamitische, Joodse en Pinkstermensen. Hier is perfectie geen streven, het is een mandaat. Deze vrouwen hebben een diepgewortelde geschiedenis en delen een speciale band, maar als de cirkels zo krap zijn, is het slechts een kwestie van tijd voordat het geloof en de persoonlijkheden met elkaar in botsing komen. Of ze nu op de hellingen gaan, feesten bij Sundance bijwonen of de elite van de stad hosten, deze huisvrouwen houden zichzelf en elkaar aan een extreem hoge standaard en houden nooit in als dingen zijwaarts gaan, maar heer weet dat ze er altijd voor elkaar zijn wanneer ze het nodig hebben meest.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 17
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 19
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 0
Seizoen 5

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Real Housewives of Salt Lake City.
The Real Housewives of Salt Lake City