The Proud Family

-
25 min
Animatie
Volg deze serie
3seizoenen/55afleveringen/2001 - 2005 
NetwerkDisney Channel
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:25 min20012005 (Beëindigd)
Genres:Animatie
The Proud Family is een Amerikaanse animatieserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 15 september 2001.

Welkom bij The Proud Family-gids. Hoe beschamend moet het zijn om een ​​gekke familie te hebben? Alleen de 14-jarige Penny Proud weet hoe dat is, met haar overbezorgde vader Oscar, haar liefhebbende maar gekke moeder Trudy, haar grappige oma Suga Mama en de tweelingbroers Bee Bee en Cee Cee. Dan zijn er haar vrienden - haar beste meisje Dijonay Jones, haar geeky vriend Zoey, haar populaire, maar niet altijd-vriendin LaCienega, haar coole, "on-it" vriend Sticky, plus de Gross Sisters die iedereen pesten .. .Penny Proud heeft VEEL dingen op haar handen. Kyla Pratt's "Proud Family" Rap F is voor familie, en de mijne is de bom. A is voor houding, omdat we het aan de gang hebben. M is voor mijn Suga Mama, want ze is gek cool. Ik ben voor "Ik kan mijn kamer nu niet opruimen, ik moet naar school." L is voor liefde, want daar gaat mijn familie om. Y? Want als je mijn show niet bekijkt, word je gek omdat je het gemist hebt. Airtimes Disney Channel
Elke dag om 4 uur:
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 3
0 / 12

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Proud Family.