The Pet Girl of Sakurasou

6.7 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
6.7 / 10
1seizoenen/24afleveringen/2012 - 2013 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20122013 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
The Pet Girl of Sakurasou is een Japanse animeeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 9 oktober 2012.

De romantische komedie van de school draait rond een tweedejaars middelbare school student genaamd Sorata Kanda die in Sakurasou leeft, het studentenhuis voor probleem kinderen op Sorata's school. Op een daag, Mashiro Shiina— een schattig meisje dat ook blijkt een kosmopoliet te zijn, een geniale artiest—voegt zich toe in Sakurasou. Sorata denkt in zichzelf dat hij Mashiro zou moeten beschermen van de rare mensen in Sakurasou, maar Mashiro heeft een verrassend geheim: Ze heeft geen idee hoe ze voor haar zelf moet zorgen. Ze raakt de weg kwijt als ze alleen gaat, een haar kamer is een compleet puinhoop. Sorata's studenthuis maten maken hem als de "meester" van Mashiro, en zo, een normale jongen en een geniale meisje moeten leven als "een meester en zijn huisdier"
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 24
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Pet Girl of Sakurasou.

Vergelijkbare series

Nisekoi
2 stemmen
Clannad
2 stemmen
Toradora!
2 stemmen
Naruto
1 stem
The Pet Girl of Sakurasou