The Inner Circle

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Zweedse dramaserie The Inner Circle in maart op NPO 2

The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.

In het Zweedse Almedalen zijn de belangrijkste politieke kopstukken bijeen. Het gerucht gaat dat premier Elvira Kropp (Anna Bjelkerud) overweegt af te treden. De strijd om haar opvolging gaat tussen minister David Ehrling (Niklas Engdahl), die geldt als een politieke belofte, en de meer ervaren minister van milieu Ann-Louise Hegel (Evamaria Björk). Al snel blijkt dat het politieke spel keihard wordt gespeeld, en Davids familie dreigt de dupe te worden.

Vanaf 8 maart is The Inner Circle wekelijks te bekijken op NPO 2. Het complete eerste seizoen is nu al online te zien op NPO Start Plus.

Vorige aflevering
The Cards On The Table
The Cards On The Table
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Gisteren, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Gisteren, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Gisteren, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Gisteren, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Gisteren, 09:00
1