The Inner Circle

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Zweedse dramaserie The Inner Circle in maart op NPO 2

The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.

In het Zweedse Almedalen zijn de belangrijkste politieke kopstukken bijeen. Het gerucht gaat dat premier Elvira Kropp (Anna Bjelkerud) overweegt af te treden. De strijd om haar opvolging gaat tussen minister David Ehrling (Niklas Engdahl), die geldt als een politieke belofte, en de meer ervaren minister van milieu Ann-Louise Hegel (Evamaria Björk). Al snel blijkt dat het politieke spel keihard wordt gespeeld, en Davids familie dreigt de dupe te worden.

Vanaf 8 maart is The Inner Circle wekelijks te bekijken op NPO 2. Het complete eerste seizoen is nu al online te zien op NPO Start Plus.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Britse mini-serie The Beast Must Die zal worden uitgezonden door AMC. Later dit jaar zal de serie bij zowel AMC als AMC+ in première gaan.
Vandaag, 09:00
Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
2
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
2
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1