The Inner Circle

7.6 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Zweedse dramaserie The Inner Circle in maart op NPO 2

The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.

In het Zweedse Almedalen zijn de belangrijkste politieke kopstukken bijeen. Het gerucht gaat dat premier Elvira Kropp (Anna Bjelkerud) overweegt af te treden. De strijd om haar opvolging gaat tussen minister David Ehrling (Niklas Engdahl), die geldt als een politieke belofte, en de meer ervaren minister van milieu Ann-Louise Hegel (Evamaria Björk). Al snel blijkt dat het politieke spel keihard wordt gespeeld, en Davids familie dreigt de dupe te worden.

Vanaf 8 maart is The Inner Circle wekelijks te bekijken op NPO 2. Het complete eerste seizoen is nu al online te zien op NPO Start Plus.

Vorige aflevering
The Cards On The Table
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Netflix heeft een trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van After Life met Ricky Gervais in de hoofdrol.
Vandaag, 10:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Gisteren, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Gisteren, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Gisteren, 11:00