Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Geen plannen voor nieuwe delen The Haunting

Volgens bedenker Mike Flanagan zijn er geen plannen voor vervolg delen van de anthologieserie The Haunting. Er zijn afgelopen twee jaar twee seizoenen verschenen.

Mike Flanagan (Midnight Mass) bedacht The Haunting en maakte via Twitter bekend dat er op het moment geen plannen liggen voor een mogelijk vervolg. Maar fans van The Haunting wees niet helemaal getreurd, want zoals Flanagan het zelf zegt: 'Never, say never'. Wie weet kunnen we in de verre toekomst dus nog wel genieten van een nieuw verhaal.

The Haunting ging in 2018 in première onder de naam The Haunting of Hill House. Vorig jaar werd bekend dat de serie verder ging als anthologieserie onder de naam The Haunting. Het tweede seizoen draaide dan ook om een ander verhaal, wel keerden er een aantal acteurs terug in een nieuwe rol.


Het eerste seizoen is gebaseerd op de roman uit 1959 van Shirley Jackson en draait om een gebroken gezin, dat geconfronteerd wordt met enge herinneringen aan hun oude huis. Het tweede seizoen is gebaseerd op The Turn of the Screw van Henry James en draait om een afgelegen landhuis waarin een gouvernante voor twee kinderen zorgt.
Vorige aflevering
The Beast in the Jungle
The Beast in the Jungle
02x09
Leuk?
0
5
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Haunting