The Fourth Man

7,0 / 10
52 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Fourth Man

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Fourth Man. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Fourth Man
In 1975 bezetten Duitse terroristen de West-Duitse ambassade in Stockholm. De Zweedse veiligheidspolitie denkt dat de terroristen hulp vanuit Zweden hebben gekregen, maar kunnen het niet bewijzen. In 1989 wordt een man dood aangetroffen in een appartement in het centrum van Stockholm. Hij heeft geen familie of vrienden. Rechercheur Evert Bäckström leidt het onderzoek, maar de zaak blijft onopgelost.
Vele jaren later, in 2014, wordt Lars Martin Johansson benoemd tot het nieuwe hoofd van de Zweedse veiligheidsdienst Säpo. Zijn eerste taak is het onderzoek heropenen naar het ambassadedrama uit 1975. Recent zijn twee namen aan het dossier toegevoegd. Een daarvan is het slachtoffer van de moordzaak van Bäckström uit 1989. Het onderzoek leidt al snel naar de hoogste kringen.

Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière
Taal: Zweeds
Acteurs: Rolf Lassgård, Helena Af Sandeberg en Claes Malmberg
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 10 december 2019
Consumentenadviesprijs: € 19,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The Fourth Man:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

The Fourth Man is gebaseerd op een boek. Van welke schrijver is dit boek?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 3
Episode 3
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
2
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00