The Expanse

7.7 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Nieuwsoverzicht

The Expanse vernieuwd, 12 Monkeys officieel vernieuwd en gecanceld en startdatum seizoen 3

Syfy vernieuwt The Expanse en 12 Monkeys krijgt inderdaad een vierde en allerlaatste seizoen. Startdatum derde seizoen 12 Monkeys bekend gemaakt.

Daags na de onofficiële aankondiging dat 12 Monkeys is vernieuwd met een vierde seizoen, komt Syfy met een officieel persbericht. 12 Monkeys is vernieuwd met een vierde en allerlaatste seizoen. Dat betekent dat 12 Monkeys niet in de handen zal vallen van de Magere Hein van Series, maar zal eindigen op zijn eigen voorwaarden.

Het voorlaatste derde seizoen van de sciencefiction-tijdreisserie zal op 19 mei van start gaan. Alle tien afleveringen worden in drie dagen achter elkaar uitgezonden. De eerste vier afleveringen worden op vrijdag 19 mei uitgezonden, de resterende zes afleveringen worden eerlijk verdeeld over zaterdag 20 mei en zondag 21 mei. Daarmee wordt 12 Monkeys de eerste Syfy-serie die lineair uitgezonden gaat worden.


Syfy heeft de sciencefiction thriller The Expanse vernieuwd met een derde seizoen. Het derde seizoen krijgt dertien afleveringen en start in 2018. Chris McCumber, president Entertainment Networks voor NBCUniversal Cable Entertainment, zei over de bestelling van het derde seizoen van The Expanse: “The Expanse is een heerlijke, spannende en emotionele serie dat simpelweg de lat voor sciencefiction op de televisie hoger heeft gelegd. Wij, samen met de fans, verheugen ons er op om de reis te mogen vervolgen met onze partners bij Alcon Television en de series briljante cast en crew.”

Is het terecht dat The Expanse een derde seizoen krijgt? Ben jij blij dat 12 Monkeys een vierde seizoen krijgt?


Chris McCumber

Vorige Aflevering

Uitgezonden op 3 feb. '21
5x10 - Nemesis Games

Aankomende aflevering

Aankomende aflevering niet bekend

Reactie's (3)

JanWillemK
17 mrt. '17, 10:14
Geweldig nieuws van 12 Monkeys! Leuk ook dat ze het hele seizoen gaan uitzenden in 3 dagen.
Nienkepiene
17 mrt. '17, 14:42
Wat houdt "lineair uitzenden" precies in? Bijzondere term :p
Mandy1966
17 mrt. '17, 14:56
Lineair betekend rechtlijnig. In dit geval dus meteen en recht achter elkaar, dus 3 dagen direct na elkaar.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.