Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Geen tweede seizoen voor The Duchess

Geen tweede seizoen voor The Duchess

Netflix heeft de Britse dramedy The Duchess gecanceld na slechts één seizoen.
Het eerste seizoen van de zesdelige dramedyserie ging in september 2020 in première en nu heeft Netflix aangegeven dat er geen tweede seizoen zal gaan komen. De serie werd geregisseerd door Toby MacDonald (Bounty Hunters (2017).

The Duchess , gecreëerd, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Katherine Ryan (foto), draait om een ​​modieus ontwrichtende alleenstaande moeder en keramiekkunstenaar genaamd Katherine (Ryan, The Fix) die in Londen woont en krachtige en problematische keuzes maakt in haar leven. Haar dochter, Olive (Katy Byrne), is haar grootste liefde, dus overweegt ze om een tweede kind te nemen met haar grootste vijand - Olive's vader, Shep (Rory Keenan, Versailles). Steen Raskopoulos, Michelle de Swarte, Sophie Fletcher en Doon Mackichan spelen ook een hoofdrol in de serie.



Het nieuws over het cancelen van de serie komt van Ryan zelf. Terwijl ze werd geïnterviewd door Vicky Pattison voor haar The Secret To… komedie-podcast, werd Ryan gevraagd naar de mogelijkheid van een tweede seizoen. Ze grapte: 'Weet je, ik zeg altijd:' ik weet het niet, we zullen zien, maar [het antwoord is] nee. Ik zal je exclusief zeggen: "Nee."

Toen haar werd gevraagd om meer informatie, vertelde ze: "[Netflix] Wilde niet meer maken, niet genoeg mensen keken ernaar. Ik denk dat ongeveer 10 miljoen mensen het in 28 dagen hebben bekeken en dat was niet genoeg. Maar ik ben er ook niet erg verdrietig over. Ik heb het gevoel dat het heel veel werk is en heel veel tijd kost om een ​​sitcom te maken en het is echt een samenwerking. En ik was zo dankbaar dat ik het heb kunnen maken, maar ik denk dat het voor zichzelf spreekt. Ik hou wel van de manier waarop het eindigde. .. Ik vind het prima dat het gewoon op het platform staat, als een soort film."
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten