Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor Tales of the City

Netflix had in 2018 al besloten om verder te gaan met Tales of the City (2019). Nu weten we wanneer de verhalen van de stad verder zullen gaan.

Al in april 2018 kon MijnSerie vertellen dat Tales of the City (2019), gebaseerd op de boeken van Armistead Maupin (foto), bij Netflix een nieuw thuis heeft gevonden.



Nu kunnen we melden dat de verhalen vanaf 7 juni te zien zullen zijn bij de streamingdienst. De verhalen begonnen al in 1993 als miniserie en kregen in 1998 en 2001 een vervolg. Nu keert Laura Linney (Ozark) in 2019 terug als Mary Ann in Tales of the City (2019). De nieuwe serie is geschreven door Lauren Morelli (Orange Is the New Black) die ook zal optreden als showrunner.

Video on youtube


De synopsis van de serie luidt: Tales of the City volgt Mary Ann, die naar huis terugkeert naar San Francisco. Ze wordt herenigd met haar dochter Shawna en ex-man Brian, twintig jaar nadat ze hen achter heeft gelaten om haar carrière na te streven. Ze ontvluchtte de midlifecrisis die haar perfecte leven in Connecticut creëerde. Mary Ann keert terug naar huis naar haar gezin en zal snel teruggetrokken worden in Anna Madrigal en de bewoners van Barbary Lane 28.

Heb jij deze serie op je te-kijken-lijst staan?

Vorige aflevering
Three of Cups
Three of Cups
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Tales of the City