Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Netflix gaat verder met Tales of the City

Al verschillende boeken van auteur Armistead Maupin zijn verfilmd als miniseries. In Tales of the City speelde Laura Linney (Ozark) en Olympia Dukakis (Sex & Violence) steeds een hoofdrol.
Ook in de nieuwe boekverfilming bij Netflix gaan beide actrices een rol spelen. Samen met Ellen Page (ReGenesis) en Barbara Garrick (One Life to Live). In Tales of the City keert Mary Ann (Linney) twintig jaar later terug naar haar familie in San Francisco. Ze liet destijds haar dochter (Page) en haar ex-man achter om carrière te maken. Een midlife crisis dreef haar terug naar huis, waar ze herenigd wordt met Anna Madrigal (Dukakis) en de bewoners van 28 Barbary Lane.

Video on youtube


In Tales of the City worden alternatieve levensstijlen en de ondergrondse cultuur uit het San Fransisco van de jaren 70 verkent. De revival van Tales of the City zal een moderne kijk hebben op het LHBT-thema die al drie keer eerder op de televisie te zien was. Lauren Morelli (Orange Is the New Black) zal optreden als showrunner en Maupin zal waarschijnlijk uitvoerend producent zijn. De serie krijgt tien afleveringen en die zullen in 2019 in première gaan bij Netflix.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten