Swimming with Sharks

7,0 / 10
23 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2022 - heden
NetwerkThe Roku Channel
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min2022 - heden
Genres:Drama
Swimming with Sharks is een Amerikaanse dramaserie van de zender The Roku Channel. De serie ging in première in 2022.

Wanneer Lou Simms haar stage bij Fountain Pictures begint, lijkt ze een naïeve Hollywood-nieuwkomer, vol ontzag voor de beruchte CEO van de studio, Joyce Holt. In werkelijkheid heeft Lou uitgebreid onderzoek gedaan naar Joyce en deze stage was geen gelukkig toeval. Naarmate Lou's obsessie groeit, zal ze er alles aan doen om dicht bij haar idool te komen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Swimming with Sharks.

Populaire reacties (1)

avatar Christophe
8
14 dec 2022
Kort maar krachtig, deze serie. De pitch is eenvoudig, zet een grote witte haai tussen een school tijgerhaaien en zie wat er gebeurt. De great white is Lou Simms (Kiernan Shipka), maar ze is erg goed in het zich voordoen als een sardientje. Shipka is groots, een vrouwelijke versie van het hoofdpersonage in de Netflix reeks You. Zacht aan de buitenkant, maar vanbinnen zo hard als diamant.

Alles was goed, het script, de soundtrack, de acteurs, de sets, echt alles, maar soms voelt het wat klinisch aan allemaal. Dat komt volgens mij omdat de hele serie-setting ook het innerlijke leven van Lou weerspiegelt; de leegheid van Hollywood, de bitse concurrentiestrijd binnen alle rangen en standen van de movie-business en de oneerlijkheid binnen relaties onder deze 'haaien'.

Voor de fans van You dus, al vond ik die reeks beter. Menselijker en zachter.

Vergelijkbare series

Swimming with Sharks