Suits

8.4 / 10
44 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede deel achtste seizoen Suits verschijnt in januari bij Netflix

Na de verschijning van het eerste deel van het achtste seizoen van Suits, zal begin volgend jaar ook het tweede deel van het seizoen verschijnen bij Netflix.

Het eerste deel van het achtste seizoen van Suits is sinds juli dit jaar te bekijken bij Netflix. De streamingdienst zal vanaf volgend jaar januari ook het tweede deel van het seizoen aanbieden. 23 januari worden de laatste zes afleveringen van het seizoen toegevoegd aan het aanbod, daarmee staat dan het volledige achtste seizoen op Netflix.

Er zijn in totaal negen seizoen verschenen van de juridische dramaserie. Suits is afkomstig van USA Network en ging daar in 2011 in première, vorig jaar kwam er een einde aan de serie. Het is nog niet bekend wanneer het laatste, negende seizoen op Netflix zal verschijnen.

Vorige aflevering
One Last Con
One Last Con
09x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_TnTNL
27 nov 2020 15:47 -
Ah goed nieuws, was net klaar met deel 1.
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01