Spartacus: Blood and Sand

8.1 / 10
55 min
Actie, Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Spartacus-acteur Andy Whitfield overleden

Acteur Andy Whitfield, die bekend werd met de hoofdrol in de serie 'Spartacus: Blood And Sand', is afgelopen zondag op 39 jarige leeftijd overleden. Hij leed sinds 2010 aan lymfeklierkanker.

Whitfield stierf in het Australische Sydney in het bijzijn van familie. 'Hij is vredig heengegaan, omringd door liefde', liet zijn vrouw weten.

Geboren in Wales verhuisde de acteur in 1999 naar Australië waar hij speelde in series als 'Packed To The Rafters' en 'McLeod's Daughters'. Sinds begin 2010 speelde hij de Romeinse gladiator Spartacus in de gelijknamige serie.

Tijdens de productie van het tweede seizoen werd er kanker bij Whitfield geconstateerd. Om Whitfield tegemoet te komen speelde het tweede seizoen zich af voor het eerste seizoen. Uiteindelijk werd de rol van Spartacus begin dit jaar overgenomen door Liam McIntyre.

Whitfield laat een vrouw en twee kinderen achter.
Vorige aflevering
Victory
Victory
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_denman84
12 sep 2011 19:28 -
Wat een droevig begin van de week :-( Ik dacht opgevangen te hebben dat het een tijdje geleden wel beter met hem ging... Komt echt redelijk onverwachts dit.
Reageer

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00