Spartacus: Blood and Sand

8.1 / 10
55 min
Actie, Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Spartacus nu uit als spel voor de Iphone

In navolging van de succesvolle Amerikaanse televisieserie ‘Spartacus’ is er een iPhone-game in de App Store verschenen. Het speciale aan deze release is dat het spel vooralsnog gratis te downloaden is. Wanneer je namelijk bij de eerste 10.000 ‘kopers’ behoort, zul je het spel gratis kunnen downloaden. Dit omdat de televisieserie in Groot-Brittannië op de televisie is verschenen. Daarna zal er een prijskaartje van €2,39 aan het spel hangen.

De serie waarop het spel gebaseerd is, verhaalt over gladiatoren, die à la 300 elkaar bevechten in de arena’s. Het spel is een vechtgame, waarin je een gladiator en een wapen uit kan kiezen om elkaar te lijf te gaan. Zo is het spel ook met meerdere spelers tegelijk te spelen via Wi-Fi of Bluetooth. De studio achter het spel, Artificial Life, is verantwoordelijk voor meerdere games, zoals Linkin Park 8-Bit Rebellion, Red Bull Air Race World Championship en Meowcenaries.

Bron:iphoneclub.nl
Vorige aflevering
Victory
Victory
03x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
04 jun 2010 12:52 -
Nice, snel geïnstalleerd!
Reageer
avatar_JanPieter
04 jun 2010 18:20 -
Leuk! Ga zo direct kijken of die nog 'gratis' is :D
Reageer
avatar_anonymous
06 feb 2013 13:12 -
Goede recensie. Geschreven op een leuke manier.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse misdaadserie Narcos: Mexico zal bij Netflix terugkeren met een derde seizoen, maar zonder hoofdrolspeler Diego Luna.
Vandaag, 18:36
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is Ratched de serie van de maand.
Vandaag, 17:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Plot Against America. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Krypton. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Bryan Cranston ook op zijn cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
2
Producent Sid Gentle Films (Killing Eve) en John Fawcett (Orphan Black) werken aan een seriebewerking van de horrorfilm reeks Ginger Snaps uit 2000.
Vandaag, 09:00