Perry Mason (2020)

6.7 / 10
58 min
Misdaad, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ziggo gaat Perry Mason (2020) wekelijks uitzenden

Het aankomende misdaaddrama Perry Mason (2020) wordt binnenkort wekelijks uitgezonden door Ziggo.

Emmy-winnaar Matthew Rhys (The Americans) speelt de titelrol in de serie die gebaseerd is op de boeken van Erle Stanley Gardner. Bijrollen zijn er voor twee andere Emmy-winnaars, Tatiana Maslany (Orphan Black) en John Lithgow (The Crown). De serie werd bedacht door Rolin Jones en Ron Fitzgerald (Friday Night Lights). Ook zijn er rollen voor Juliet Rylance, Chris Chalk, Shea Whigham, Stephen Root, Gayle Rankin, Nate Corddry, Veronica Falcon, Jefferson Mays, Lili Taylor, Andrew Howard, Eric Lange en Robert Patrick.

De serie speelt zich af aan het begin van de jaren dertig. Los Angeles is bloeiende, terwijl de rest van het land zich door de Grote Depressie worstelt. In deze periode krijgt Mason, die vaak als privédetective te werk gaat, te maken met de mogelijk grootste zaak uit zijn carrière. Ziggo zal vanaf 22 juni de serie gaan brengen. Kijk hieronder de trailer voor seizoen één.

Vorige aflevering
Chapter 3
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Wereldwijds best verkochte gamefranchise Fallout wordt door Jonathan Nolan en Lisa Joy (Westworld) voor Amazon Prime Video bewerkt tot een serie.
Gisteren, 16:00
De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Gisteren, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Gisteren, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Gisteren, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Gisteren, 10:00