Pennyworth

7.9 / 10
56 min
Actie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Pennyworth mogelijk begin december in première

Het tweede seizoen van de Batman prequel Pennyworth gaat mogelijk begin december in première bij EPIX.

Het eerste seizoen ging vorig jaar september in première en in oktober dat jaar werd de serie vernieuwd met een tweede seizoen. Uitvoerend producent en regisseur van Pennyworth Danny John Cannon, maakte via zijn instagram bekend dat het tweede seizoen van Pennyworth 2 december in première gaat bij EPIX. Het is alleen nog de vraag of dat ook de correcte datum was. Cannon heeft zijn post namelijk verwijderd, dus hij was iets te enthousiast en bracht het nieuws eerder dan gepland of hij heeft de verkeerde datum genoemd.

De serie draait om Alfred Pennyworth (Jack Bannon, The Loch), de legendarische butler van de Wayne's. In het tweede seizoen zal een nieuw personage in de serie verschijnen. Lucius Fox, uit de Batman stripboeken, zal een entree maken in de levens van de andere personages. Ook zal er in het tweede seizoen een grote verandering plaatsvinden voor Thomas en Martha Wayne.


Jack Bannon als Alfred Pennyworth
Vorige aflevering
Marianne Faithful
01x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Eind 2021 zal de serie die gebaseerd is op het boek van David Kirby in productie gaan bij de Fremantle bedrijven The Apartment en Castlefield.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft goed nieuws voor alle fans van The Americans en alle mensen die de serie nog op hun wensenlijst hebben staan.
Gisteren, 16:00
2
Het allerlaatste derde seizoen van de familie dramedy Find Me in Paris zal in november bij Videoland verschijnen.
Gisteren, 15:00
HBO heeft The Son besteld, een seriebewerking van het boek gelijknamige boek van Jo Nesbo. Jake Gyllenhaal zal een van de hoofdrollen vervullen.
Gisteren, 14:00
1
HBO heeft een extraatje in petto voor de fans van de Emmy Award winnaar Euphoria.
Gisteren, 13:00
4
FOX heeft vier terugkerende dramaseries op de rol staan voor de eerste maand van 2021.
Gisteren, 12:00
2